Veel ondernemers zullen het herkennen: weinig tijd hebben.
Misschien denkt u al een tijdje aan het verbeteren van de wifi op de zaak of bij u thuis of is uw apparatuur aan vervanging toe.
Maar u hebt geen tijd om dit uit te zoeken, omdat er altijd wel ietsis wat nu moet gebeuren.

Laten we het samen doen. Dan lopen we alles na om te zorgen dat alles in 1 keer goed en simpel wordt aangepakt.
Het netwerk: de fundering van de hele digitale installatie
Het netwerk en het minst interessante: de bekabeling. Maar helaas wel het allerbelangrijkste aspect.
Zonder een goed netwerk of goede bekabeling werkt geen enkel systeem goed, zelfs WiFi niet.
Eén slechte kabel kan vele storingen opleveren.

Samen bekijken we de infrastructuur van je netwerk. We kijken waar het eventueel beter kan en maken een plan om dit te verbeteren. ROYAL professional installeert zelf geen kabels, maar laat dit over aan een elektrotechnisch installatiebedrijf.
Zakelijke WiFi, Hotspot en Ticket-systeem
Router of access point?
Bij het aanbieden van draadloos internet in uw hotel, op de camping of in uw restaurant is het goed om te weten waarom u een access point dient te gebruiken in plaats van een draadloze router. Een draadloze router heeft een beperkt bereik en kan daardoor alleen kleine omgevingen van draadloze dekking voorzien. Meerdere routers plaatsen is geen optie omdat elke router zijn eigen netwerk creëert en ze daardoor niet als één netwerk kunnen functioneren. Bij grote omgevingen worden daarom access points ingezet, zodat u meerdere draadloze punten kunt plaatsen, maar nog wel een dekkend netwerk heeft met één netwerknaam. 
Professionele laptops, desktops en meer
Of je nu net voor jezelf begint, een bestaand bedrijf wilt laten groeien of zakelijk een nieuwe weg inslaat, ROYALpro heeft veel meer te bieden dan alleen innovatieve producten. Onze deskundige medewerkers kunnen je op elk gewenst moment van advies voorzien. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met ROYALpro producten.
Koop een ROYALpro

ICT Support

Computer Systemen

Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Mail
Bel ons
ROYAL Sales:
Laptops
Computers
Tables
Servers
Randapparatuur
Accessoires
Componenten
Software
Support
Copyright © 2022         Disclaimer   •    ROYALpro  is een handelsnamen van ROYAL professional BV   •   Website: ROYALwebsites